РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000058470<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Крисанов Д. Ф. 
Економіко-екологічні проблеми харчової промисловості України / Д. Ф. Крисанов; Ін-т економіки НАН України. - К., 2002. - 247 c. - Бібліогр.: с. 179-194. - укp.

На підставі офіційних статистичних даних, результатів монографічних обстежень розглянуто економіко-екологічні проблеми розвитку підприємств вітчизняної харчової промисловості, наведено напрями та механізми їх розв'язання на сучасному етапі здійснення ринкових і структурних трансформацій у переробній сфері АПК. Висвітлено організаційні, техніко-технологічні аспекти її функціонування за ринкових умов господарювання. Проаналізовано особливості підготовки рекомендацій для забезпечення докорінної техніко-технологічної модернізації підприємтсв переробної сфери АПК, зміцнення їх прямих зв'язків з агровиробниками та збільшення виробництва сільськогосподарської продукції, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняних продуктів харчування, посилення екологізації процесів підготовки та переробки сировини, утилізації відходів і очищення стічних вод.

На основании официальных статистических данных, а также результатов монографических обследований рассмотрены экономико-экологические проблемы развития предприятий отечественной пищевой промышленности. Приведены направления и механизмы их решения на современном этапе осуществления рыночных и структурных трансформаций в перерабатывающей сфере АПК. Освещены организационные, технико-технологические аспекты ее функционирования в рыночных условиях хозяйствования. Проанализированы особенности подготовки рекомендаций, направленных на обеспечение коренной технико-технологической модернизации предприятий перерабатывающей сферы АПК, укрепление их прямых связей с агропроизводителями и увеличение производства сельскохозяйственной продукции, повышение качества и конкурентоспособности отечественных продуктов питания, усиление экологизации процессов подготовки и переработки сырья, утилизации отходов и очищения сточных вод.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА629513 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського