РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000058867<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Подпрятов Г. І. 
Зберігання і переробка продукції рослинництва : Навч. посіб. для агр. вищ. навч. закл. I - IV рівнів акредитації з напряму "Агрономія" / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. - К. : Мета, 2002. - 496 c. - Бібліогр.: с. 490-491. - укp.

Охарактеризовано різні види продукції рослинництва як об'єкта зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, а також режими та способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зелених і коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, хмелю, тютюну та махорки. Викладено засади технологій приготування комбікормів, штучно зневоднених кормів і кормів рослинного походження.

Охарактеризованы различные виды продукции растениеводства как объектов хранения. Описаны способы послесборочной обработки, а также режимы и способы хранения, технологии переработки зерновых масс, капусты, лука, плодовых, зеленных и корнеплодных овощей, плодовоягодной продукции, картофеля, масляных культур, сахарной свеклы, хмеля, табака и махорки. Изложены основы технологий приготовления комбикормов, искусственно обезвоженных кормов и кормов растительного происхождения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л82я73 + Л91я73

Шифр НБУВ: ВА632804 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського