Подпрятов Г. І. Зберігання і переробка продукції рослинництва : Навч. посіб. для агр. вищ. навч. закл. I - IV рівнів акредитації з напряму "Агрономія" / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. - К. : Мета, 2002. - 496 c. - Бібліогр.: с. 490-491. - укp.Охарактеризовано різні види продукції рослинництва як об'єкта зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, а також режими та способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зелених і коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, хмелю, тютюну та махорки. Викладено засади технологій приготування комбікормів, штучно зневоднених кормів і кормів рослинного походження. Охарактеризованы различные виды продукции растениеводства как объектов хранения. Описаны способы послесборочной обработки, а также режимы и способы хранения, технологии переработки зерновых масс, капусты, лука, плодовых, зеленных и корнеплодных овощей, плодовоягодной продукции, картофеля, масляных культур, сахарной свеклы, хмеля, табака и махорки. Изложены основы технологий приготовления комбикормов, искусственно обезвоженных кормов и кормов растительного происхождения. Індекс рубрикатора НБУВ: Л82я73 + Л91я73
Шифр НБУВ: ВА632804 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|