Тищенко Г. П. Корозія і захист від корозії в харчовій промисловості. Кн. 2 / Г. П. Тищенко, М. В. Бурмістр; Укр. держ. хім.-технол. ун-т. - Д., 2001. - 370 c. - Библиогр.: с. 306-369 - укp.Розглянуто особливості застосування інгібіторів для теплоенергетичного, холодильно-компресорного, харчового устаткування та металів, що експлуатуються за умов підвищеної вологості. Наведено хіміко-технологічні методи зниження корозії металу, а також методи електрохімічного та біологічного захисту від корозії. Висвітлено основні етапи створення захисних комплексів, а також їх вплив на інтенсифікацію й удосконалення харчової технології. Рассмотрены особенности использования ингибиторов для теплоэнергетического, холодильно-компрессорного, пищевого оборудования и для металлов, эксплуатирующихся в условиях повышенной влажности. Приведены химико-технологические методы снижения коррозии металла, а также методы электрохимической и биологической защиты от коррозии. Освещены основные этапы создания защитных комплексов, а также их влияние на интенсификацию и усовершенствование пищевой технологии. Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5-030.64
Рубрики:
Шифр НБУВ: В346512/2 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|