Юрчак В. Г. Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання / В. Г. Юрчак; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 62 c. - Бібліогр.: с.60-62. - укp.Розкрито суть основних понять оптимізації технологічних процесів галузі, зокрема, процесорів, операторної схеми процесу, функціональної схеми технологічного процесу. Запропоновано класифікацію технологічних систем хлібопекарського виробництва, а також математичних моделей за видом використаних залежностей. Обгрунтовано вибір критерію оптимальності технологічних процесів. Раскрыто содержание основных понятий оптимизации технологических процессов отрасли, в частности, процессоров, операторной схемы процесса, функциональной схемы технологического процесса. Предложены классификации технологических систем хлебопекарского производства, а также математических моделей по видам используемых зависимостей. Обоснован выбор критерия оптимальности технологических процессов. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83я73-2
Шифр НБУВ: ВА634896 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|