РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000061799<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юрчак В. Г. 
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання / В. Г. Юрчак; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 62 c. - Бібліогр.: с.60-62. - укp.

Розкрито суть основних понять оптимізації технологічних процесів галузі, зокрема, процесорів, операторної схеми процесу, функціональної схеми технологічного процесу. Запропоновано класифікацію технологічних систем хлібопекарського виробництва, а також математичних моделей за видом використаних залежностей. Обгрунтовано вибір критерію оптимальності технологічних процесів.

Раскрыто содержание основных понятий оптимизации технологических процессов отрасли, в частности, процессоров, операторной схемы процесса, функциональной схемы технологического процесса. Предложены классификации технологических систем хлебопекарского производства, а также математических моделей по видам используемых зависимостей. Обоснован выбор критерия оптимальности технологических процессов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83я73-2

Шифр НБУВ: ВА634896 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського