РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000062617<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Аветисова А. О. 
Підприємства харчування в системі туризму / А. О. Аветисова, С. В. Сорока; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 164 c. - Бібліогр.: 171 назв. - укp.

Висвітлено питання розробки теорії та методології формування економічного механізму функціонування підприємств харчування в системі готельно-туристичних та рекреаційно-оздоровчих комплексів. Розглянуто питання правового та нормативного забезпечення існування ринку туристичного продукту, розкрито соціально-економічну сутність туризму. Наведено пропозиції щодо удосконалення методики, за якою визначаються обсяги туристичних послуг. Проаналізовано роль громадського харчування в інфраструктурі туризму, наведено класифікацію підприємств за певними ознаками. Запропоновано методичні підходи вибору ефективності моделі інвестиційної політики в галузі. Описано теоретичні та практичні основи структуризації системи управління туристичною галуззю. Висвітлено інформаційні та рекламні аспекти послуг у сфері харчування.

Освещены вопросы разработки теории и методологии формирования экономического механизма функционирования предприятий питания в системе гостиннично-туристических и рекреационно-оздоровительных комплексов. Рассмотрены вопросы правового и нормативного обеспечения существования рынка туристического продукта, раскрыта социально-экономическая сущность туризма. Приведены предложения по усовершенствованию методики, с помощью которой определяются объемы туристических услуг. Проанализирована роль общественного питания в инфраструктуре туризма, приведена классификация предприятий по определенных свойствах. Предложены методические подходы выбора эффективности модели инвестиционной политики в отрасли. Описаны теоретические и практические основы структуризации системы управления туристической отраслью. Освещены информационные и рекламные аспекты услуг в сфере питания.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА633079 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського