Бесулін В. І. Птахівництво і технологія виробництва яєць та м'яса птиці : Підруч. для студ. зооінж. ф-тів вищ. аграр. закл. освіти III - IV рівнів акредитації / В. І. Бесулін, В. І. Гужва, С. М. Куцак, В. П. Коваленко, В. П. Бородай. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2003. - 447 c. - укp.Проаналізовано стан птахівництва в Україні та світі. Висвітлено питання розведення, селекції та технології інтенсивного виробництва та переробки яєць, м'яса курей, бройлерів, качок, гусей, індичок, перепелів, голубів. Проаналізовано біологічні особливості відтворних якостей і способи парування птиці, а також особливості забою та переробки перепелів. Наведено технологію вирощування гусей для одержання жирної печінки. Проанализировано состояние птицеводчества в Украине и мире. Освещены вопросы разведения, селекции и технологии интенсивного производства и переработки яиц, мяса курей, бройлеров, уток, гусей, индюков, перепелов, голубей. Проанализированы биологические особенности воспроизводительных качеств и способы спаривания птицы, а также особенности забоя и переработки перепелов. Приведена технология выращиваний гусей для получения жирной печенки. Індекс рубрикатора НБУВ: П68я73-1
Шифр НБУВ: ВА638595 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|