РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000064049<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сукманов В. А. 
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы : Моногр. / В. А. Сукманов, В. А. Хазипов; Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 167 c. - Библиогр.: 341 назв. - рус.

Проанализировано проблему использования сверхвысокого давления в пищевых технологиях. Приведены результаты исследований обработки жидких, желеобразных и твердых продуктов. Рассмотрены физико-химические аспекты метода обработки продуктов питания сверхвысоким давлением и особенности его воздействия на микроорганизмы и ферменты. Освещены механизмы воздействия сверхвысокого давления на биологические структуры и объекты. Описаны различные технологические процессы обработки продуктов питания сверхвысоким давлением.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.31

Шифр НБУВ: ВА635235 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського