Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000064183<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Топольник В. Г. Системный анализ процессов производства кулинарной продукции / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный; Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 152 c. - Библиогр.: 70 назв. - рус.Проанализированы системы материально-технических объектов и процессов производства продуктов питания при количественной характеристике их качества, обобщены системные исследования технологий переработки этих продуктов. Изложены общие методологические принципы системных исследований, что будет способствовать более широкому применению системного подхода к технологии производства продуктов питания. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА636919 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|