Рубан Ю. Д. Скотарство і технологія виробництва молока та яловичини : Підруч. для студ. вищ. агр. навч. закл. III - IV рівнів акредитації / Ю. Д. Рубан. - Х. : Еспада, 2002. - 576 c. - укp.Розглянуто питання еволюції великої рогатої худоби, а також напрямки їх селекційного процесу, екстер'єру, інтер'єру та конституції. Проаналізовано особливості автоматизації виробничих процесів доїння корів, а також організації відтворення і вирощування телят у м'ясному скотарстві. Встановлено біоенергетичну ефективність виробництва молока й яловичини. Рассмотрены вопросы эволюции крупного рогатого скота, а также направления их селекционного процесса, экстерьера, интерьера и конституции. Проанализированы особенности автоматизации производственных процессов доения коров, а также организации воспроизводства и выращивания телят в мясном животноводстве. Установлена биоэнергетическая эффективность производства молока и говядины. Індекс рубрикатора НБУВ: П60 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА635732 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|