РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000064828<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / ред.: П. М. Заїка. - Х., 2003. - 254 с. - (Вісн. Харк. держ. техн. ун-ту сільськ. госп-ва; Вип. 22). - укp.

Описано дослідно-промислову установку кондиціювання артезіанської мінералізованої води. Наведено результати дослідження енергетичних витрат технологічного процесу гравітаційно-роторного постачального пристрою. Розглянуто питання математичного моделювання режиму роботи системи охолодження з проміжним кремнійорганічним холодоносієм. Проаналізовано вплив пульсуючої подачі вихідної сировини на технологічні параметри процесу ультрафільтраційного згущення сколотин. Висвітлено особливості формування якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна, способи стабілізації ароматизаторів з нетрадиційної рослинної сировини. Розкрито вплив ферментації низькосортної яловичини протеолітичними препаратами на фракційний склад м'язових білків, технологічних параметрів на пористість та сорбційні властивості сухих сніданків у процесі зберігання.

Описана исследовательско-промышленная установка кондиционирования артезианской минерализованной воды. Приведены результаты исследования энергетических затрат технологического процесса гравитационно-роторного снабжающего устройства. Рассмотрены вопросы математического моделирования режима работы системы охлаждения с промежуточным кремнийорганическим хладоносителем. Проанализировано влияние пульсирующей подачи исходного сырья на технологические параметры процесса ультрафильтрационного сгущения вещества. Освещены особенности формирования качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки, способы стабилизации ароматизаторов из нетрадиционного растительного сырья. Изучено влияние ферментации низкосортной говядины протеолитическими препаратами на фракционный состав мышечных белков, технологических параметров на пористость и сорбционные свойства сухих завтраков в процессе хранения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4Укр)3

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського