Томишин-Лелекач М. М. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : Навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі; Ужгород. комерц. технікум. - Ужгород : Вид-во В.Падяка, 2002. - 196 c. - Бібліогр.: с. 193. - укp.Запропоновано методику та послідовність розрахунків усіх груп приміщень підприємств харчування різних типів і потужностей. Проаналізовано особливості проектування заготівельних цехів, зокрема, розрахунку овочевого, м'ясо-рибного цехів, а також цеху доготування напівфабрикатів. Наведено загальні вимоги до компонування приміщень та розташування в них технологічного обладнання. Предложены методика и последовательность расчетов всех групп помещений предприятий питания различных типов и мощностей. Проанализированы особенности проектирования заготовительных цехов, в частности, расчета овощного, мясо-рыбного цехов, а также цеха приготовления полуфабрикатов. Приведены общие требования к компоновке помещений и размещению в них технологического оборудования. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-4-02я73-1 + Н712.52-022я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС37250 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|