РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000065256<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Томишин-Лелекач М. М. 
Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування : Навч. посіб. / М. М. Томишин-Лелекач, В. В. Канчі; Ужгород. комерц. технікум. - Ужгород : Вид-во В.Падяка, 2002. - 196 c. - Бібліогр.: с. 193. - укp.

Запропоновано методику та послідовність розрахунків усіх груп приміщень підприємств харчування різних типів і потужностей. Проаналізовано особливості проектування заготівельних цехів, зокрема, розрахунку овочевого, м'ясо-рибного цехів, а також цеху доготування напівфабрикатів. Наведено загальні вимоги до компонування приміщень та розташування в них технологічного обладнання.

Предложены методика и последовательность расчетов всех групп помещений предприятий питания различных типов и мощностей. Проанализированы особенности проектирования заготовительных цехов, в частности, расчета овощного, мясо-рыбного цехов, а также цеха приготовления полуфабрикатов. Приведены общие требования к компоновке помещений и размещению в них технологического оборудования.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-4-02я73-1 + Н712.52-022я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС37250 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського