РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000065265<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Жемела Г. П. 
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : Підруч. / Г. П. Жемела, В. І. Шемавньов, О. М. Олексюк. - Полтава : РВВ "TERRA", 2003. - 420 c. - Бібліогр.: с. 416. - укp.

Розглянуто наукові принципи, теоретичні і практичні засади зберігання та переробки зерна, зернопродуктів, плодів, овочів, картоплі, коренеплодів, олійних культур, конопель, льону, тютюну, махорки, хмелю, кормів рослинного походження. Висвітлено їх фізичні, фізіологічні, технологічні властивості та хімічний склад.

Рассмотрены научные принципы, теоретические и практические основы сохранения и переработки зерна, зернопродуктов, плодов, картофеля, корнеплодов, масляных культур, конопли, льна, табака, махорки, хмеля, кормов растительного происхождения. Освещены их физические, физиологические, технологические свойства и химический состав.


Індекс рубрикатора НБУВ: П148.6 я73-1 + Л91-309 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА640769 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського