РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000065276<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технологія сушіння плодів та овочів : Конспект лекцій для студ. / ред.: О. С. Бессараб, В. В. Шутюк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 83 c. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Наведено загальні відомості про картоплю, овочі та фрукти як сировину для сушіння, технологічні вимоги до сировини для сушіння. Описано фізичні властивості вологого повітря. Визначено фактори, що впливають на процес сушіння. Викладено технологію сушіння картоплі, яблук, слив, груш, абрикосів, вишні та черешні, ягід, виробництва порошків із сушінням пюре, теплофізичні основи сублімаційного сушіння під розрідженням.

Приведены общие сведения о картофеле, овощах и фруктах как сырья для сушки, технологические требования к сырью для сушки. Описаны физические свойства влажного воздуха. Определены факторы, влияющие на процесс сушки. Изложены технологические основы сушки картошки, яблок, слив, груш, абрикосов, вишни и черешни, ягод, производства порошков с сушкой пюре, теплофизические основы сублимационной сушки под разжижением.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.2я73-2

Шифр НБУВ: ВА634988 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського