Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. І. Українець; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2003. - 572 c. - Бібліогр.: с. 558-562. - укp.Проаналізовано структуру харчової промисловості України, розглянуто теоретичні засади харчової технології та біотехнології, їх фізичні, хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Охарактеризовано сировину, асортимент готових харчових продуктів і технологічні процеси їх виготовлення з усіх галузей харчової промисловості. Наведено технології основних харчових продуктів і напоїв профілактичного призначення. Висвітлено проблеми енергоощадження в даній галузі, а також очищення стічних вод підприємств, екології. Проанализирована структура пищевой промышленности Украины, рассмотрены теоретические основы пищевой технологии и биотехнологии, их физические, химические, биохимические и технологические закономерности. Охарактеризованы сырье, ассортимент готовых пищевых продуктов и технологические процессы их изготовления по всем отраслям пищевой промышленности. Приведены технологии основных пищевых продуктов и напитков профилактического назначения. Освещены проблемы энергосбережения в данной отрасли, а также очистки сточных вод предприятий, экологии. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я73-1
Шифр НБУВ: ВА643384 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|