Волошин А. М. Бухгалтерський облік на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування споживчої кооперації : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. М. Волошин, О. В. Москалюк, А. В. Озеран, В. О. Озеран, Н. В. Трушина; Укоопспілка, Навч.-метод. центр "Укоопосвіта". - К., 2004. - 186 c. - укp.Викладено основні положення з організації роздрібної торгівлі та громадського харчування у споживчій кооперації. Розглянуто питання обліку товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі, громадського харчування, а також обліку витрат і фінансових результатів операційної діяльності підприємств. Наведено план рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань та господарських операцій підприємств і організацій споживчої кооперації України. Изложены основные положения по организации розничной торговли и общественного питания в потребительской кооперации. Рассмотрены вопросы учёта товаров и тары на предприятиях розничной торговли, общественного питания, а также учёта расходов и финансовых результатов операционной деятельности предприятий. Приведен план расчётов бухгалтерского учёта активов, капитала, обязательств и хозяйственных операций предприятий и организаций потребительской кооперации Украины. Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)242.12я73 + У052.9(4УКР)242.4я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА652056 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|