Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш; Центр навч. л-ри, Київ. нац. ун-т культури і мистец. - К. : Центр Навч. Л-ри, 2003. - 346 c. - укp.Висвітлено основні положення сучасної теорії менеджменту, розглянуто його функції та застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Здійснено моделювання організаційних структур керування, застосовуваних на підприємствах. Розкрито засади мотивації та стимулювання в даній сфері бізнесу. Проаналізовано особливості зарубіжних технологій керування колективами. Розглянуто види комунікацій, а також інформаційні та організаційні ресурси підприємств даної сфери. Описано економічні та соціально-психологічні методи менеджменту. Освещены основные положения современной теории менеджмента, рассмотрены его функции и применение в гостинично-ресторанном бизнесе. Осуществлено моделирование организационных структур управления на предприятиях. Раскрыты основы мотивации и стимулирования в данной сфере бизнеса. Проанализированы особенности применения зарубежных технологий управления коллективом. Рассмотрены виды коммуникаций, а также информационные и организационные ресурсы предприятий данной сферы бизнеса. Описаны экономические и социально-психологические методы менеджмента. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-212.1я73 + У9(4УКР)441.357-212.1 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА643179 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|