РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000068347<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Солошенко Л.  
Громадське харчування. Особливості обліку / Л. Солошенко, Ф. Федорченко. - Х. : Вид. б. "Фактор", 2003. - 348 c. - укp.

Висвітлено питання організації діяльності в громадському харчуванні, ліцензування, патентування, ціноутворення, документального оформлення фінансово-господарських операцій, податкового та бухгалтерського обліку. Проаналізовано особливості обліку виробничо-торговельної діяльності, зокрема, формування сировинної бази, приймання продуктів і товарів за кількістю та якістю, визначення ціни реалізації готової продукції та купованих товарів.

Освещены вопросы организации деятельности в общественном питании, лицензирования, патентования, ценообразования, документального оформления финансово-хозяйственных операций, налогового и бухгалтерского учета. Проанализированы особенности учета производственно-торговой деятельности, в частности, формирования сырьевой базы, приема продуктов и товаров по количественным и качественным показателям, определения цены реализации готовой продукции и покупных товаров.


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)242.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА655584 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського