Наукові праці Національного університету харчових технологій. N 14 / ред.: А. І. Українець. - К., 2003. - 121 с. - укp.Проаналізовано коригувальну систему центрування етикетки як імпульсну систему автоматичного регулювання. Висвітлено ефективність використання технологічних схем з гідродинамічними кавітаційними апаратами. Розглянуто питання математичного моделювання процесу профілювання м'якої транспортної тари з сипкою харчовою продукцією. Розкрито екологічні та медико-біологічні аспекти одержання сублімованих вуглеводомістких продуктів, вплив селену на ріст і властивості хлібопекарських дріжджів, антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків пивного сусла. Проанализирована корректирующая система центрования этикетки как импульсная система автоматического регулирования. Освещена эффективность использования технологических схем с гидродинамическими кавитационными аппаратами. Рассмотрены вопросы математического моделирования процесса профилирования мягкой транспортной тары с сыпучей пищевой продукцией. Раскрыты экологические и медико-биологические аспекты получения сублимированных углеводосодержащих продуктов, влияние селена на рост свойства хлебопекарских дрожжей, антиоксидантов из растительного сырья на процессы коагуляции белков пивного сусла. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я54(4Укр)
Шифр НБУВ: Ж71985 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|