РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000072333<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дроков В. Г. 
Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю : Конспект лекцій / В. Г. Дроков; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2004. - 24 c. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Висвітлено основні джерела небезпеки вживання харчових продуктів, зокрема, їх мікробного та природного походження, порушення балансу поживних речовин, забруднювачів з зовнішнього середовища, харчових домішок та барвників. Розглянуто методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів.

Освещены основные источники опасности употребления пищевых продуктов, в частности, их микробного и природного происхождения, нарушения баланса питательных веществ, загрязнителей из внешней среды, пищевых добавок и красителей. Рассмотрены методы химико-аналитического контроля безвредности и основные этапы анализа пищевых продуктов на содержание токсических компонентов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.1я73-2

Шифр НБУВ: Р101494 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського