Дроков В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю : Конспект лекцій / В. Г. Дроков; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2004. - 24 c. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Висвітлено основні джерела небезпеки вживання харчових продуктів, зокрема, їх мікробного та природного походження, порушення балансу поживних речовин, забруднювачів з зовнішнього середовища, харчових домішок та барвників. Розглянуто методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів. Освещены основные источники опасности употребления пищевых продуктов, в частности, их микробного и природного происхождения, нарушения баланса питательных веществ, загрязнителей из внешней среды, пищевых добавок и красителей. Рассмотрены методы химико-аналитического контроля безвредности и основные этапы анализа пищевых продуктов на содержание токсических компонентов. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.1я73-2
Шифр НБУВ: Р101494 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|