РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000072507<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Солошенко Л.  
Общественное питание: особенности учета / Л. Солошенко, Ф. Федорченко, Н. Борщ. - 4-е изд., перераб. и доп. - Х. : Издат. дом "Фактор", 2004. - 406 c. - Библиогр.: 52 назв. - рус.

Проанализирована организация деятельности предприятий общественного питания. Освещены вопросы ценообразования, документного оформления финансово-хозяйственных операций, бухгалтерского учета. Приведены санитарные правила для предприятий общественного питания, инструкция по учету розничного товарооборота и товарных запасов, методические рекомендации по внедрению национальных положений (стандартов) бухгалтерского учета в сфере общественного питания и бытовых услуг.


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)247.42

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА647581 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського