Завадинська О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посіб. / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 200 c. - Бібліогр.: 37 назв. - укp.Висвітлено особливості організації, функціонування і структури мережі закладів ресторанного господарства за кордоном, описано специфіку організації їх постачання сировиною, напівфабрикатами, готовою продукцією, предметами матеріально-технічного забезпечення. Проаналізовано систему контролю якості у ресторанному господарстві. Освещены особенности организации, функционирования и структуры сети заведений ресторанного хозяйства за рубежом, описана специфика организации их снабжения сырьем, полуфабрикатами, готовой продукцией, предметами материально-технического снабжения. Проанализирована система контроля качества в ресторанном хозяйстве. Індекс рубрикатора НБУВ: У542.414-801я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА655892 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|