Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000075125<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Карпенко П. О. Роль продуктів харчування, збагачених пробіотиками, в профілактиці захворювань / П. О. Карпенко, В. В. Вознюк, Н. О. Мельничук, Н. К. Коваленко, О. А. Полтавська // Журн. практ. лікаря. - 2004. - № 1. - С. 56-60. - Бібліогр.: с.60. - укp.Розглянуто доцільність збагачення харчового раціону мікроорганізмами мікрофлори кишечнику шляхом створення пробіотиків. Особлива увага приділена аналізу ефективності продукту "Actimel". Рассмотрена целесообразность обогащения пищевого рациона микроорганизмами микрофлоры кишечника путем создания пробиотиков. Особое внимание уделено анализу эффективности продукта "Actimel". Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14973 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|