Коваль О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин / О. А. Коваль; Агенція США з міжнар. розв. (USAID), Корп. з сприяння фермер. руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). - К. : Основа, 2002. - 144 c. - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів). - Бібліогр.: с. 141-142. - укp.Наведено основні вимоги до транспортних засобів, умов транспортування та передзабійної витримки тварин на переробних підприємствах і забійних пунктах. Розглянуто зміни якісних показників м'ясної сировини залежно від способів та тривалості перевезення. Приведены основные требования к транспортным средствам, условиям транспортировки и предзабойной выдержке животных на перерабатывающих предприятиях и забойных пунктах. Рассмотрены изменения качественных показателей мяса в зависимости от способов и длительности перевозки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА654984 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|