Коваль О. А. Технологія обробки субпродуктів / О. А. Коваль; Агенція США з міжнар. розв. (USAID), Корпор. з сприяння фермер. руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). - К. : Основа, 2002. - 76 c. - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів). - Бібліогр.: с. 74. - укp.Наведено класифікацію та характеристику субпродуктів, ендокринно-ферментної та спеціальної сировини. Показано значення ферментів, а також гормонів, які виділяються залозами внутрішньої секреції. Проаналізовано особливості холодильної обробки, транспортування та зберігання субпродуктів. Приведены классификация и характеристики субпродуктов, эндокринно-ферментного и специального сырья. Показано значение ферментов, а также гормонов, которые выделяются железами внутренней секреции. Проанализированы особенности обработки, транспортировки и хранения субпродуктов. Індекс рубрикатора НБУВ: Л929
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА654994 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|