Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів : Підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2003. - 426 c. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.Наведено класифікацію, проаналізовано формування сучасного ринку окремих груп смакових товарів вітчизняного та іноземного виробництв з урахуванням новітніх наукових і технічних досліджень галузей їх виробництва. Висвітлено фактори формування споживчих властивостей алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, чаю, кави, прянощів, тютюнових виробів, описано особливості їх зберігання, контролю якості з дотриманням порядку дегустаційних оцінок. Приведена классификация, проанализировано формирование современного рынка отдельных групп вкусовых товаров отечественного и иностранного производств с учётом новейших научных и технических исследований отраслей их производства. Освещены факторы формирования потребительских свойств алкогольных, слабоалкогольных и безалкогольных напитков, чая, кофе, пряностей, табачных изделий, описаны особенности их хранения, контроля качества с соблюдением порядка дегустационных оценок. Індекс рубрикатора НБУВ: Л87-9я73-1 + Л88-9я73-1 + Л98-9я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА652145 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|