РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000077083<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Фізіологія харчування : Опор. конспект лекцій / ред.: Н. М. Зубар; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-е вид., переробл. і доповн. - К., 2003. - 201 c. - Бібліогр.: 40 назв. - укp.

Розглянуто питання харчування людини як медико-біологічну та соціально-економічну проблеми. Описано систему травлення та його процеси. Проаналізовано вплив харчування на функціонування основних систем організму людини. Викладено фізіологічні основи раціонального та адекватного харчування. Розкрито роль білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин у раціонах харчування, фізіологічні основи лікувального та дієтичного харчування. Наведено фізіологічну характеристику основних продуктів харчування та їх компонентів.

Рассмотрены вопросы питания человека как медико-биологическая и социальная проблемы. Описана система пищеварения и его процессы. Проанализировано влияние питания на функционирование основных систем организма человека. Изложены физиологические основы рационального и адекватного питания. Раскрыты роль белков, липидов, углеводов, витаминов, минеральных веществ в рационах питания, физиологические основы лечебного и диетического питания. Приведена физиологическая характеристика основных продуктов питания и их компонентов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.0я73-2

Шифр НБУВ: ВС38432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського