Дмитрук Б. П. Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід : Моногр. / Б. П. Дмитрук, Л. В. Клименко; Уман. держ. аграр. ун-т. - К. : Нічлава, 2006. - 199 c. - Бібліогр.: с. 185-199. - укp.Проаналізовано сучасний стан і обгрунтовано шляхи підвищення економічної ефективності виробництва свинини на засадах скорочення тривалості виробничого циклу галузі: поліпшення племінної роботи, зміцнення кормової бази, удосконалення годівлі тварин, впровадження промислових технологій в поєднанні з використанням сучасних досягнень і прогресивних форм організації виробництва. Висвітлено основні методологічні та практичні підходи до пошуку нових інтенсивних напрямів розвитку галузі, застосування енерго- та ресурсозберігальних технологій, інноваційно-інвестиційних розробок. Проанализировано современное состояние и обоснованы пути повышения экономической эффективности производства свинины на основе сокращения продолжительности производственного цикла отрасли: улучшения племенной работы, укрепления кормовой базы, усовершенствования кормления животных, внедрения промышленных технологий в соединении с использованием современных достижений и прогрессивных форм организации производства. Освещены основные методологические и практические подходы к поиску новых интенсивных направлений развития отрасли, применения энерго- и ресурсосберегающих технологий, инновационно-инвестиционных разработок. Індекс рубрикатора НБУВ: П65(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА685748 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|