Мизин В. И. Влияние полифенолов винограда на процессы биотрансформации в печени / В. И. Мизин, Ю. А. Огай, Л. М. Алексеева, О. М. Сиказан, М. Б. Карпушева, И. А. Соколовская, Г. А. Семенова // Мед. реабилитация, курортология, физиотерапия. - 2005. - № 3. - С. 8-13. - рус.Вивчено вплив біологічно активних речовин - алкоголю та поліфенолів винограду - на активність цитохрому Р-450 у хворих на хронічний бронхіт, що одержували комплексне санаторно-курортне лікування. Показано, що алкоголь і поліфеноли винограду здійснюють протилежний вплив на активність цитохрому Р-450. Застосування поліфенолів винограду у формі безалкогольного харчового концентрату "Еноант" має позитивний вплив на функціональний стан хворих. Изучены влияния активных веществ - алкоголя и полифенолов винограда - на активность цитохрома Р-450 у больных хроническим бронхитом, получавшим комплексное санаторно-курортное лечение. Показано, что алкоголь и полифенолы винограда осуществляют противоположное влияние на активность цитохрома Р-450. Использование полифенолов винограда в форме безалкогольного пищевого концентрата "Эноант" положительно влияет на функциональное состояние больных. Індекс рубрикатора НБУВ: Р413.51-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14741 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|