Улянич О. І. Зелені та пряносмакові овочеві культури : Навч. посіб. / О. І. Улянич; Уман. держ. аграр. ун-т. - К. : ДІЯ, 2004. - 168 c. - Бібліогр.: с. 167. - укp.Розглянуто різноманітність, ботанічну та біологічну характеристики зеленних та пряносмакових рослин. Описано їх походження, цінність у харчуванні людини та використання у науковій і народній медицині. Наведено рекомендації щодо підготовки грунту, вирощування розсади, догляду за даними культурами. Висвітлено особливості їх збирання, сушіння та використання, наведено рецепти приготування з них овочевих страв. Рассмотрены многообразие, ботанические и биологические характеристики зеленных и пряновкусовых овощных культур. Описаны их происхождение, ценность в питании человека, использование в научной и народной медицине. Приведены рекомендации, касающиеся подготовки грунта, выращивания рассады, ухода за данными растениями. Освещены особенности их сбора, сушки и использования, приведены рецепты приготовления из них овощных блюд. Індекс рубрикатора НБУВ: П241.4 + П219.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА676660 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|