РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000093272<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 74-ої наук. конф. молодих учен., асп. і студ., 21 - 22 квіт. 2008 р., Київ / ред.: В. О. Колосюк; Нац. ун-т харч. технологій, "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (74+ 2008). - К., 2008. - 390 c. - укp.

Висвітлено проблеми вдосконалення та створення нових технологій харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, новітнього технологічного обладнання, використання сировини нетрадиційних видів. Розглянуто питання розвитку підприємств харчової промисловості України, описано механізм її іноземного інвестування. Проаналізовано ефективність виробничого потенціалу харчових виробництв, розкрито фізико-математичні та хімічні основи їх технологічних процесів. Охарактеризовано біотехнології продуктів бродіння, екстрактів та напоїв, мікробного синтезу, ресурсоощадні технології для м'ясної, молочної та олієжирової промисловості, технології переробки та створення нових продуктів у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній промисловості, функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів.

Освещены проблемы усовершенствования и создания новых технологий пищевых продуктов на основе современных физико-химических методов, новейшего технологического оборудования, использования сырья нетрадиционных видов. Рассмотрены вопросы развития предприятий пищевой промышленности Украины, описан механизм её иностранного инвестирования. Проанализирована эффективность производственного потенциала пищевых производств, раскрыты физико-математические и химические основы их технологических процессов. Охарактеризованы биотехнологии продуктов брожения, экстрактов и напитков, микробного синтеза, ресурсосберегательные технологии для мясной, молочной и масложировой промышленности, технологии переработки и создания новых продуктов в хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной промышленности, функциональных ингредиентов и новых пищевых продуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я431(4УКР)

Шифр НБУВ: СО28104 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського