Прибильський В. Л. Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва : Конспект лекцій / В. Л. Прибильський; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 103 c. - Бібліогр.: с. 103. - укp.Розглянуто технологічні процеси спиртового, лікеро-горілчаного та дріжджового виробництв і способи їх удосконалення, зокрема, за допомогою математичного моделювання з використанням персонального комп'ютера. Викладено особливості розв'язання задач оптимізації на базі створення та використання математичних моделей окремих ланок виробництв. Описано енерго- та ресурсоощадні технології в спиртовому виробництві. Розкрито можливості оптимізації перегонки бражки та ректифікації спирту. Рассмотрены технологические процессы спиртового, ликеро-водочного и дрожжевого производств и способы их усовершенствования, в частности, при помощи математического моделирования с использованием персонального компьютера. Изложены особенности решения задач оптимизации на базе создания и использования математических моделей отдельных участков производств. Описаны энерго- и ресурсосберегающие технологии в спиртовом производстве. Раскрыты возможности оптимизации перегонки бражки и ректификации спирта. Індекс рубрикатора НБУВ: Л872я73-2
Шифр НБУВ: ВА683108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|