Драган О. І. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики : Моногр. / О. І. Драган; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 252 c. - Бібліогр.: с. 234-248. - укp.Розглянуто проблеми конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України за умов економічної глобалізації. Проаналізовано особливості забезпечення та утримання конкурентних переваг підприємствами-лідерами галузі, врегулювання міжгалузевих відносин щодо розвитку кластерних об'єднань на регіональному рівні. Викладено науково-практичні підходи до удосконалення організації та нормування праці на м'ясопереробних підприємствах. Рассмотрены проблемы конкурентоспособности предприятий мясной промышленности Украины в условиях экономической глобализации. Проанализированы особенности обеспечения и удержания преимуществ предприятиями-лидерами отрасли, урегулирования межотраслевых отношений, касающихся развития кластерных объединений на региональном уровне. Изложены научно-практические подходы к организации и нормированию труда на мясоперерабатывающих предприятих. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА686050 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|