Антонова В. А. Організація обслуговування на підприємствах харчування : Навч. посіб. для студ. / В. А. Антонова; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 156 c. - Бібліогр.: с. 137-139. - укp.Розглянуто основні питання організації обслуговування на підприємствах харчування, викладено правила підготовки та проведення урочистих заходів різного рівня, зокрема, підготовки до обслуговування та розрахунку з споживачами, запису різних назв страв у меню, подачі різних груп виробів. Наведено основні відомості та класифікацію ресторанів, кафе, барів. Рассмотрены основные вопросы организации обслуживания на предприятиях общественного питания, изложены правила подготовки и проведения знаменательных мероприятий различного уровня, в частности, подготовки к обслуживанию и расчета с клиентами, записи различных наименований блюд в меню, подачи разных групп изделий. Приведены основные сведения и классификация ресторанов, баров и кафе. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА672230 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|