Мазаракі А. А. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства : Підруч. / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко, Т. Є. Литвиненко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2005. - 631 c. - Бібліогр.: с. 618-624. - укp.Розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Розглянуто матеріально-технічну базу як необхідну передумову організації процесу обслуговування. Викладено правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Описано методи обслуговування споживачів, що використовуються в закладах даної сфери під час проведення банкетів і прийомів. Наведено основні правила та вимоги в процесі обслуговування учасників культурних, громадських і спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті. Раскрыта сущность организации процесса обслуживания в заведениях ресторанного хозяйства разных типов и классов. Рассмотрена материально-техническая база как необходимая предпосылка организации процесса обслуживания. Изложены правила подачи блюд и напитков, культуры их потребления. Описаны методы обслуживания потребителей в заведениях данной сферы при проведении банкетов и приемов. Приведены основные правила и требования при обслуживании участников культурных, общественных и спортивных мероприятий, иностранных туристов, пассажиров на транспорте. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-803.4 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА668210 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|