Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Інкос: Центр навч. л-ри, 2007. - 382 c. - укp.Наведено загальну характеристику продукції ресторанного господарства, встановлено вимоги до її якості. Описано основні стадії технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах. Висвітлено способи та прийоми теплової кулінарної обробки продуктів. Розкрито принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства. Розглянуто асортимент і технології продукції загального призначення, борошняних і кондитерських виробів. Встановлено показники та наведено методи оцінювання якості продукції ресторанного господарства, визначено порядок відбору проб для лабораторного аналізу. Приведена общая характеристика продукции ресторанного хозяйства, установлены требования к ее качеству. Описаны основные стадии технологического процесса производства продукции в ресторанах. Приведены способы и приемы тепловой кулинарной обработки продуктов. Раскрыты принципы составления рецептур на продукцию ресторанного хозяйства. Рассмотрены ассортимент и технологии продукции общего назначения, мучных и кондитерских изделий. Установлены показатели и приведены методы оценивания качества продукции ресторанного хозяйства, определен порядок отбора проб для лабораторного анализа. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА695228 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|