Царенко О. М. Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини: теорія і практика : Навч. посіб. / О. М. Царенко, О. В. Крятов, Р. Є. Крятова, Л. В. Бондарчук. - Суми : ТОВ "ВДТ "Унів. кн.", 2004. - 270 c. - Бібліогр.: с. 266-268. - укp.Проаналізовано різноманітні технології виробництва свинини, викладено біологічні, фізіологічні та продуктивні ознаки свиней за різних умов технології. Наведено головні напрямки впровадження ресурсоощадних технологій виробництва свинини й основні чинники скорочення різноманітних витрат у процесі формування її собівартості. Проанализированы разнообразные технологии производства свинины, изложены биологические, физиологические и продуктивные признаки свиней в разных условиях технологии. Приведены главные направления внедрения ресурсосберегающих технологий производства свинины и основные факторы сокращения разнообразных затрат при формировании ее себестоимости. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.251-55 я73 + П65(4УКР) я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА667749 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|