РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних



Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000104855<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Тимченко В. К. 
Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов : учеб. пособие для студ. / В. К. Тимченко, А. К. Зябченкова, А. А. Савус; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Х., 2007. - 160 c. - Библиогр.: с. 141 - рус.

Раскрыты физико-химические основы производства майонеза, приведены классификация и ассортимент майонезной продукции. Изложены особенности технологии майонеза и салатных соусов различными способами. Рассмотрены вопросы качественных показателей и безопасности майонеза, проблемы длительного хранения и перспективы расширения ассортимента. Приведены примеры рецептур, расчетов материального и теплового балансов производства майонезов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л981 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА696374 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського