Данилова Л. А. Технологія пива : Навч. посіб. / Л. А. Данилова, П. О. Некрасов; Наці. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2006. - 224 c. - Бібліогр.: с. 197. - укp.Розглянуто теоретичні та практичні засади технології пивоварства з врахуванням сучасних технологічних рішень вітчизняних і закордонних виробників. Охарактеризовано органолептичні властивості та хімічний склад пива, його смакові недоліки, штами пивних дріждів. Наведено відомості щодо особливостей здійснення контролю сировини, напівфабрикатів і виробничих процесів, що забезпечуть ефективність технології та високу якість пива. Рассмотрены теоретические и практические основы технологии пивоварения с учетом современных технологических решений отечественных и зарубежных производителей. Охарактеризованы органолептические свойства и химический состав пива, его вкусовые недостатки, штамы пивных дрожжей. Приведены данные, касающиеся особенностей осуществления контроля сырья, полуфабрикатов и производственных процессов, обеспечивающих эффективность технологии и высокое качество пива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876я73-1
Шифр НБУВ: ВА681059 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|