Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7 - 9 лют. 2007 р., Київ / ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2007. - 350 c. - укp.Розглянуто актуальні економічні, організаційні, виробничі й управлінські проблеми функціонування підприємств сфери туризму, готельного, ресторанного та виставкового бізнесу. Висвітлено сучасні тенденції та перспективні орієнтири розвитку індустрії гостинності у контексті світового досвіду, потреб вітчизняного ринку послуг за умов трансформаційних економічних процесів. Здійснено математичне моделювання оптимізованого складу молочно-білкових фаршів з домішками водоростей. Наведено сучасні вимоги до оптимального харчування населення. Викладено нові напрями використання лецитину у технологіях десертів. Рассмотрены актуальные экономические, организационные, производственные и управленческие проблемы функционирования предприятий сферы туризма, гостиничного, ресторанного и выставочного бизнеса. Освещены современные тенденции и перспективные ориентиры развития гостиничной индустрии в контексте мирового опыта, потребностей отечественного рынка услуг в условиях трансформационных экономических процессов. Осуществлено математическое моделирование оптимизированного состава молочно-белковых фаршей с добавками водорослей. Приведены современные требования к оптимальному питанию населения. Изложены новые направления использования лецитина в технологиях десертов. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)49:Ч518 я431 + У9(4УКР)424.14 я431 + Л99 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА681033 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|