Дейниченко Г. В. Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна. - Х. : Факт, 2008. - 208 c. - укp.Розглянуто проблеми вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства на підставі застосування мембранних технологій. Охарактеризовано нові технології виробництва продуктів харчування з використанням ультрафільтраційної обробки молочної сировини, наведено результати досліджень показників їх якості. Рассмотрены проблемы усовершенствования процессов переработки белково-углеводного молочного сырья на предприятиях молочной промышленности в заведениях ресторанного хозяйства на основе применения мембранных технологий. Охарактеризованы новые технологии производства продуктов питания с использованием ультрафильтрационной обработки молочного сырья, приведены результаты исследований показателей их качества. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА701296 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|