РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000106272<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топольник В. Г. 
Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Топольник; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 181 c. - Бібліогр.: с. 181. - укp.

Розглянуто актуальні питання менеджменту якості в галузі ресторанного господарства, охарактеризовано сучасні системи управління якістю продукції, послуг, забезпечення безпеки продуктів харчування. Розкрито вимоги до показників якості сировини, напівфабрикатів, реалізації, приймання, упакування, маркірування, транспортування та зберігання кулінарної продукції. Особливу увагу приділено науково-теоретичній базі оцінювання якості об'єктів ресторанного господарства методами кваліметрії.

Рассмотрены актуальные вопросы менеджмента качества в сфере ресторанного хозяйства, охарактеризованы современные системы управления качеством продукции, услуг, обеспечения безопасности продуктов питания. Раскрыты требования к показателям качества сырья, полуфабрикатов, реализации, упаковки, маркировки, транспортировки и хранения кулинарной продукции. Особое внимание уделено научно-теоретической базе оценивания качества объектов ресторанного хозяйства методами квалиметрии.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2-21я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА691419 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського