Тоцька О. Л. Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України : монографія / О. Л. Тоцька; Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк : Вежа, 2009. - 248 c. - Бібліогр.: с. 154-169. - укp.Розкрито теоретичні та науково-методичні основи й інструментарій для побудови економіко-математичних моделей випуску продукції у харчовій промисловості (ХП) України. Розглянуто виробництво продукції як складову частину системи управління показниками підприємств ХП. Проведено імовірнісно-автоматичне моделювання діяльності хлібопекарського підприємства. Проаналізовано теорію імітаційного моделювання у контексті ідей зарубіжних (Г. Біляєва, К. Власова) та вітчизняних (О. Кононенка, Л. Тарангула, Д. Титаренка, М. Яровицького) вчених. Висвітлено особливості побудови точкових моделей прогнозу випуску продовольчих товарів. Раскрыты теоретические и научно-методические основы и инструментарий для построения экономико-математических моделей выпуска продукции в пищевой промышленности (ПП) Украины. Рассмотрено производство продукции как составная часть системы управления показателями предприятий ПП. Осуществлено вероятностно-автоматическое моделирование деятельности хлебопекарного предприятия. Проанализирована теория имитационного моделирования в контексте идей зарубежных (Г. Беляева, К. Власова) и отечественных (О. Кононенко, Л. Тарангула, Д. Титаренко, М. Яровицкого) ученых. Освещены особенности построения точечных моделей прогноза выпуска продовольственных товаров. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 в611
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА708975 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|