Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2008. - 204 c. - укp.Висвітлено концептуальні засади логістики, розкрито її значення як інструменту ринкової економіки та фактора підвищення конкурентоспроможності підприємства. Наведено методику моделювання логістичної системи, розкрито зміст логістичного ланцюга у ресторанному господарстві. Визначено основні завдання логістики постачання та транспортної, виробничої, збутової логістики, описано логістичні системи керування матеріальними потоками у виробництві. Розглянуто принципи формування системи логістичного сервісу. Описано сучасні інформаційні технології логістичного управління, які використовуються у галузі ресторанного господарства. Освещены концептуальные основы логистики, раскрыто ее значение как инструмента рыночной экономики и фактора повышения конкурентоспособности предприятия. Приведена методика моделирования логистической системы, раскрыто содержание логистической цепи в ресторанном хозяйстве. Определены основные задачи логистики поставки, а также транспортной, производственной, сбытовой логистики, описаны логистические системы управления материальными потоками в производстве. Рассмотрены принципы формирования системы логистического сервиса. Описаны современные информационные технологии логистического управления, используемые в отрасли ресторанного хозяйства. Індекс рубрикатора НБУВ: У010.323 я73 + У9(4УКР)424.14-591 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА713965 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|