РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000113609<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топольник В. Г. 
Методи системного аналізу в ресторанному господарстві : навч. посіб. / В. Г. Топольник; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк, 2009. - 116 c. - Бібліогр.: с. 113-114. - укp.

Висвітлено теоретичні засади системного аналізу як методології наукових досліджень, зокрема, продуктів харчування. Розглянуто властивості та класифікацію систем, наведено способи їх формального опису. Запропоновано алгоритм системного аналізу проблеми розробки технології желейних страв з покращеними функціональними властивостями. Наведено характеристику виробництва продукції ресторанного господарства як великої технологічної системи. Розкрито сутність понять продовольчої сировини, харчових продуктів, напівфабрикатів, готової кулінарної продукції як матеріальних потоків технологічних систем ресторанного господарства. Розроблено методику моделювання техніко-технологічної системи виробництва продуктів харчування. Розглянуто приклади формалізації технологічних процесів виробництва продукції ресторанного господарства у вигляді графічних моделей.

Освещены теоретические основы системного анализа как методологии научных исследований, в частности, пищевых продуктов. Рассмотрены свойства и классификация систем, а также способы их формального описания. Приведен алгорим системного анализа проблемы разработки технологии желейных блюд с улучшенными функциональными качествами. Дана характеристика производства продукции ресторанного хозяйства как большой технологической системы. Раскрыта сущность понятий продовольственного сырья, пищевых продуктов, полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции как материальных потоков технологических систем ресторанного хозяйства. Разработана методика моделирования технико-технологической системы производства пищевых продуктов. Рассмотрены примеры формализации технологических процессов производства продукции ресторанного хозяйства в виде графических моделей.


Індекс рубрикатора НБУВ: У.в610.8 я73 + У9(4УКР)424.14 в610.8 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА718242 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського