Кузнецова І. О. Моніторинг як складова процесу управління підприємством хлібопродуктів: теорія та методологія : монографія / І. О. Кузнецова. - О. : Друк. дім, 2009. - 228 c. - Бібліогр.: с. 197-223. - укp.Розглянуто генезис підходів щодо формування конкурентних переваг підприємств хлібопродуктів за рахунок інноваційних технологій управління. Розкрито теоретичні основи моніторингу як складової процесу управління. Запропоновано метод оцінки інтенсивності галузевих силових полів з урахуванням здобутків теорії нечіткої логіки. Наведено модель компетенції менеджерів вищої ланки галузі хлібопродуктів. Висвітлено особливості поточного моніторингу для підприємств хлібопродуктів. Рассмотрен генезис подходов к формированию конкурентных преимуществ предприятий хлебопродуктов за счет инновационных технологий управления. Раскрыты теоретические основы мониторинга как слагаемой процесса управления. Предложен метод оценки интенсивности отраслевых силовых полей с учетом достижений теории нечеткой логики. Приведена модель компетенции менеджеров высшего звена отрасли хлебопродуктов. Освещены особенности текущего мониторинга для данных предприятий. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6-21 в
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА713552 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|