РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000115293<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Джурик Н. Р. 
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навч. посіб. / Н. Р. Джурик; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2008. - 396 c. - Бібліогр.: с. 393. - укp.

Висвітлено проблеми організації виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Наведено товарознавчу класифікацію овочів, круп, макаронних виробів, риби, м'яса тварин і птиці, розглянуто їх значення у харчуванні людини. Увагу приділено способам і прийомам первинної та теплової обробки продуктів, приготуванню напівфабрикатів, страв, гарнірів із круп, яєць, сиру, м'яса, субпродуктів, сільськогосподарської птиці, дичини та кролика в закладах ресторанного господарства. Розкрито вимоги до якості готових кулінарних страв і виробів, умови та терміни їх зберігання.

Освещены проблемы организации производства кулинарной продукции на предприятиях ресторанного хозяйства. Приведена товароведческая классификация овощей, круп, макаронных изделений, рыбы, мяса животных и птиц, рассмотрено их значение в питании человека. Уделено внимание способам и приемам первичной и тепловой обработки продуктов, приготовлению полуфабрикатов, блюд и гарниров из круп, яиц, сыра, мяса, субпродуктов, сельскохозяйственной птицы, дичи и кролика в заведениях ресторанного хозяйства. Раскрыты требования к качеству готовых кулинарных блюд и изделий, условия и сроки их хранения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99я73

Шифр НБУВ: ВА708238 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського