Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000116483<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевко А. И. Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья : монография / А. И. Черевко, Л. В. Киптелая, В. М. Михайлов, А. Е. Загорулько; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2009. - 241 c. - Библиогр.: с. 233-241 - рус.Раскрыты проблемы создания ресурсосберегающих способов и оборудования для производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья. Изложена теоретическая модель процесса концентрирования фруктовых пюре в роторном пленочном аппарате, экспериментально определено влияние конструктивных параметров ротора на интенсивность выпаривания. Предложены прогрессивные способы производства пищевых полуфабрикатов из дикорастущего плодово-ягодного сырья и пряных овощей, а также оборудование для их реализации. Індекс рубрикатора НБУВ: Л91
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА711932 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|