РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000116512<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мазаракі А. А. 
Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. Л. Шаповал, С. І. Бай, І. О. Чаюн, Р. А. Расулов; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2008. - 307 c. - Бібліогр.: с. 305-306. - укp.

Наведено методичні та практичні рекомендації з проектування закладів ресторанного господарства, що враховують сучасні інженерно-технічнічні можливості, технологічні інновації та нормативно-правове забезпечення. Розкрито принципи розміщення закладів ресторанного господарства, особливості проектування процесу виробництва готової кулінарної продукції, будівельно-технічні показники проекту, засоби та заходи електробезпеки під час експлуатації устаткування. Увагу приділено визначенню та обгрунтуванню організаційно-правового статусу закладу, розвитку й економічній частині проекту, зокрема, плануванню операційних активів, операційних витрат і прибутку, обгрунтуванню планової собівартості реалізованих товарів, оцінці ефективності капітальних вкладень, окупності проекту закладу ресторанного господарства.

Приведены методические и практические рекомендации по проектированию заведений ресторанного хозяйства, учитывающие современные инженерно-технические возможности, технологические инновации и нормативно-правовое обеспечение. Раскрыты принципы размещения заведений ресторанного хозяйства, особенности проектирования процесса производства готовой кулинарной продукции, строительно-технические показатели проекта, средства и меры электробезопасности при эксплуатации оборудования. Уделено внимание определению и обоснованию организационно-правового статуса учреждения, развитию и экономической части проекта, в частности, планированию операционных активов, операционных расходов и прибыли, обоснованию плановой себестоимости реализованных товаров, оценке эффективности капитальных вложений, окупаемости проекта заведения ресторанного хозяйства.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14я73 + Н712.523-02я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: СО28502 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського