РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000116935<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ресторанна справа : конспект лекцій. Ч. 1 / уклад.: Г. Я. Круль; Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008. - 72 c. - Библиогр.: 13 назв. - укp.

Наведено основні терміни та визначення ресторанного господарства. Викладено класифікацію закладів харчування за різними критеріями. Висвітлено етапи розвитку ресторанної справи у світі. Розглянуто питання формування внутрішнього простору ресторанів і кафе. Визначено складові матеріально-технічного забезпечення закладів харчування різних категорій.

Приведены основные термины и определения ресторанного хозяйства. Представлена классификация заведений питания по разным критериям. Освещены этапы развития ресторанного дела в мире. Рассмотрены вопросы формирования внутреннего пространства ресторанов и кафе. Определены составляющие материально-технического обеспечения заведений питания разных категорий.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14я73-2 + Л995я73-2

Рубрики:

Шифр НБУВ: В351281/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського