Ресторанна справа : конспект лекцій. Ч. 1 / уклад.: Г. Я. Круль; Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008. - 72 c. - Библиогр.: 13 назв. - укp.
Наведено основні терміни та визначення ресторанного господарства. Викладено класифікацію закладів харчування за різними критеріями. Висвітлено етапи розвитку ресторанної справи у світі. Розглянуто питання формування внутрішнього простору ресторанів і кафе. Визначено складові матеріально-технічного забезпечення закладів харчування різних категорій.
Приведены основные термины и определения ресторанного хозяйства. Представлена классификация заведений питания по разным критериям. Освещены этапы развития ресторанного дела в мире. Рассмотрены вопросы формирования внутреннего пространства ресторанов и кафе. Определены составляющие материально-технического обеспечения заведений питания разных категорий.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"