Павелко В. І. Теплозабезпечення підприємств м'ясопереробної та молокопереробної галузей промисловості : навч. посіб. / В. І. Павелко. - Вінниця : Нова кн., 2007. - 210 c. - Бібліогр.: с. 209-210. - укp.Запропоновано методику розрахунку систем теплозабезпечення (СТ) підприємств м'ясо- та молокопереробних галузей промисловості та раціонального енергоощадження на них. Описано СТ промислових підприємств. Увагу приділено вторинним енергетичним ресурсам і можливостям їх використання у СТ підприємств галузі. Встановлено джерела теплопостачання даних підприємств. Визначено основні складові теплових балансів. Предложена методика расчета систем теплообеспечения (СТ) предприятий мясо- и молокоперерабатывающих отраслей промышленности и ресурсного энергосбережения на них. Описаны СТ промышленных предприятий. Внимание уделено вторичным энергетическим ресурсам и возможностям их использования в СТ предприятий отрасли. Установлены источники теплоснабжения данных предприятий. Определены основные составные части тепловых балансов. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-42 я73-1 + Л95-42 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА708961 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|